U bevindt zich hier:WieKiest»adverteren


Adverteren op WieKiest

  Adverteren op WieKiest.nl kan voor uw bedrijf een unieke kans bieden. Uw advertenties kunnen naast bestaande content worden geplaatst. Door middel van advertenties kunt u uw naamsbekendheid en bedrijfsimago vergroten. Tevens kunt u potentiële klanten naar uw eigen website trekken en maakt u meer kans op een vergroting van uw omzet. Advertenties die congruent zijn aan de content van de webpagina zullen door gebruikers gezien worden als leuke en waardevolle advertenties. Profiteer van de unieke content die op WieKiest.nl te vinden is en zet uw bedrijf in de spotlight!

  Over WieKiest

  WieKiest.nl is een unieke website waar informatie te vinden is over allerlei onderwerpen die in verschillende rubrieken zijn onderverdeeld. Elk rubriek is op die manier een eigen niche geworden. Het primaire doel van WieKiest.nl is het aanbieden van informatieve artikelen die voor iedereen toegankelijk zijn. Elke gebruiker van het internet kan de informatie opvragen. Daarnaast worden onder uitgekozen artikelen speciale polls geplaatst. De bezoeker wordt uitgedaagd om een mening te vormen tijdens het lezen van een artikel. Die mening kan de gebruiker vervolgens kenbaar laten maken door te stemmen op een poll.

  • WieKiest.nl is een bolwerk van informatie
  • Rubrieken zorgen voor een overzichtelijk geheel
  • De rubrieken creëren niches
  • Polls onder artikelen vergroten de interactie tussen gebruiker en WieKiest

  Lees ook: wat is WieKiest?

  Advertentiemogelijkheden

  U kunt op WieKiest gebruik maken van een aantal advertentiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan reclamebanners die u naast bestaande content kunt plaatsen. U kunt gebruik maken van verschillende formaten reclamebanners.

  • Reclamebanners kunt u naast content plaatsen
  • Het is mogelijk om links te plaatsen in bestaande artikelen

  Links plaatsen in bestaande artikelen op WieKiest

  U wilt natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken naar uw eigen website. Hoe krijgt u die bezoekers? Een aantrekkelijke mogelijkheid is het plaatsen van links in bestaande artikelen van WieKiest. Het is belangrijk dat de producten op uw eigen website veel overeenkomsten vertoont met de inhoud van één of meerdere WieKiest artikelen. Hoe groter de overeenstemming, hoe groter de kans dat een bezoeker van WieKiest doorklikt naar uw website.

  U heeft meer vragen?

  Het kan zijn dat u zelf nieuwe ideeën heeft om op WieKiest te adverteren. Heeft u vragen over de tarieven? Het kan ook zijn dat u andere ideeën heeft die te maken hebben met adverteren. Neem vrijblijvend contact op met WieKiest door een e-mail te sturen naar: info@wiekiest.nl

  Laatst aangepast op dinsdag, 10 februari 2015 19:06